Marchionne: de Giulia gaat als een speer!

Even geleden liet Alfredo Altavilla zich al positief uit over de verkopen van de Alfa Romeo Giulia, nu laat ook de Big Boss zelf weten dat men op het hoofdkantoor meer dan te spreken is over de orders van Alfa Romeo’s nieuwste telg. Wederom wordt aangehaald dat de verwachtingen voor héél 2016 al ruimschoots gehaald zijn.

‘Vanaf nu is iedere verkochte Giulia er eentje extra’, aldus Sergio Marchionne. Hij doelt daarmee op het feit dat de doelstelling voor 2016 al halverwege oktober gehaald is en vanaf nu alles valt onder het kopje ‘meer dan verwacht’. Op de thuismarkt presteert de Giulia waanzinnig goed en ook daarbuiten lijkt het nieuwe model met open armen te worden ontvangen. Nu Europa op koers ligt en ook Amerika de eerste Giulia’s geleverd krijgt, is het tijd voor de volgende markt: China. Daar zal de Giulia het tweede kwartaal van 2017 geïntroduceerd worden.

Over een kleine drie weken staat het volgende Alfa-spektakel al weer te wachten: de officiële presentatie van de Stelvio. Voor dit model zijn de verwachtingen hooggespannen omdat deze in het populaire middelgrote SUV-segment moet gaan opereren.