Maserati officieel sponsor van 31ste Filmfestival Turijn

Scarlett-Johansson-9338

Maserati heeft een naam hoog te houden als het gaat om samenwerkingen met filmfestivals over de hele wereld. Het merk met de drietand bevestigd vandaag dat het ook de officiële sponsor van het 31ste Filmfestival van Turijn zal zijn. Het festival vindt plaats van 22 tot en met 30 november 2013.

Onder genot van het gebrul van de motoren van de Quattroporte en Ghibli zullen de acteurs en regisseurs hun opwachting maken op de rode loper. In totaal worden er meer dan honderd films gepresenteerd in Turijn. Uiteraard is het een mooi evenement voor Maserati om de modellen te presenteren in een setting waar de auto’s zich erg thuis voelen. Op het Piazza Castello zal het merk een mooie presentatie van de nieuwe modellen geven aan het publiek dat nieuwsgierig is naar de recente nieuwkomers.

George-Clooney-(3)

Voor Maserati is het het tweede filmfestival in korte tijd na hoofdsponsor te zijn geweest van het 70ste Internationale Filmfestival van Venetië. Daar stapten wereldberoemde acteurs als George Clooney en Scarlet Johansson de prachtige Maserati’s uit.