Minimale facelift voor Alfa Romeo Giulietta in aantocht

alfa-romeo-giulietta-2014-1

Na de uiterst subtiele wijzigingen aan de Alfa Romeo MiTo is het nu de beurt aan de Giulietta om een zeer lichte facelift voorgeschoteld te krijgen. Kennelijk was Alfa Romeo het met ons eens dat de Giulietta nog altijd een zeer frisse en moderne uitstraling heeft en daarom blijven de wijzigingen, afgaande op deze foto’s, beperkt tot het front.

Kijken we naar de foto van de voorzijde van de Giulietta valt op dat de grille flink is gecamoufleerd. We vermoeden dan ook dat deze een vernieuwde look krijgt, meer gelijkend met die van de vernieuwde MiTo. Verder lijkt er ook wat te gaan gebeuren met de buitenste delen van de frontschort, waar de mistlampen in zitten.

alfa-romeo-giulietta-2014-2

Aan de achterzijde niets nieuws onder de zon. Binnen in de Giulietta zullen er ook enkele wijzigingen worden doorgevoerd. Naar het schijnt zal de klokkenwinkel en boordcomputer (zeer minimaal) op de schop gaan. Tot slot zijn er nieuwe bekledingsvarianten en lakkleuren.

alfa-romeo-giulietta-2014-3

Technisch zal er weinig veranderen, aldus Quattroruote dat de foto’s plaatste. Alleen de 2.0 JTDm schijnt een update te krijgen. Het vernieuwde snuitje van de Giulietta zal voor het eerst te zien zijn tijdens de IAA in Frankfurt, van 10 t/m 22 september.