Moto Guzzi viert 95ste verjaardag en trakteert

95 jaar wordt het Italiaanse motormerk dit jaar. Daarmee behoort het merk met de ‘Eagle’ tot de oudste motorfietsfabrikanten ter wereld. Over vijf jaar zal het ongetwijfeld een megafeest worden voor het merk maar ook déze mooie leeftijd wil het merk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Met een flink spektakel op de heilige thuisgrond in Mandello del Lario zal van 9 tot en met 11 september de verjaardag worden gevierd tijdens het Moto Guzzi Open House. Mocht je daar niet bij kunnen zijn kun je toch nog profiteren want Moto Guzzi wil geen cadeau’s krijgen maar geven: tot en met 31 augustus aanstaande ontvangen kopers van een nieuwe Moto Guzzi een euro cadeau op elke cc cilinderinhoud van de V-twin.

Zo krijg je bij een Moto Guzzi V7 al 750 euro korting. Op de zwaardere modellen van het merk loopt het voordeel op tot 1.200 euro op een Stelvio of Norge, en zelfs 1.400 euro op de California 1400 Custom en Touring. De enige modellen die niet in aanmerking komen voor het speciale verjaardagscadeau zijn de zojuist gelanceerde Moto Guzzi V9 Bobber en V9 Roamer.