Ook Lancia Aurelia B20 GT in AutoItalia Magazine

IMG_7477

Het zal je niet ontgaan zijn: vanaf eind juli zal er een nieuw magazine in de winkel liggen: AutoItalia Magazine! Juist, ons magazine. Een uitgave die zes keer per jaar verschijnt en aandacht schenkt aan alles uit Italië met vier wielen. Gisteren waren we weer op pad voor een heerlijke reportage.

Van nieuw tot oud en van betaalbaar tot droombaar, dat is een korte samenvatting van de inhoud van het nieuwe magazine. In de eerste uitgave bijvoorbeeld rijtesten met betaalbare moderne auto’s, ervaringen met onze eigen klassiekers en een bezoek aan Fiat-dealer Van Den Dungen. Ook kon je natuurlijk al zien dat we met een prachtig duo 8C’s op pad zijn geweest en gisteren is daar weer een klassieke droom aan toegevoegd: de Lancia Aurelia B20 GT.

cover3AutoItalia Magazine verschijnt zoals gezegd zes keer per jaar en krijgt een omvang van zeker 100 pagina’s. Genoeg leesvoer dus dat ook nog een keurig is uitgevoerd met mooi gelakt omslag. De cover die je hiernaast ziet gaat al redelijk richting de definitieve versie dus je weet vast waar je op moet letten in de schappen. Je komt nooit in de kiosk? Geen nood, ook via de site zal de uitgave te bestellen zijn zodat je er nooit eentje hoeft te missen. Daarnaast zal er uiteraard een gunstig abonnement mogelijk zijn waarbij je met korting een jaar lang het magazine in de brievenbus ziet liggen. Kortom: rij-indrukken, presentaties van nieuwe modellen en sfeervolle reportages van klassiekers en andere bijzondere auto’s zorgen voor een zeer divers tijdschrift. Gesprekken met liefhebbers en mensen die een belangrijke rol spelen of hebben gespeeld in de auto-industrie zullen ook niet ontbreken, aangevuld met reisreportages, verslagen van evenementen en informatie over nieuwe producten. Aldus geeft AutoItalia de ‘tifosi’ zes keer per jaar de kans zich heerlijk onder te dompelen in kleurrijke Italiaanse autosferen.

Iets voor uw bedrijf? 
Uiteraard is het mogelijk te adverteren in AutoItalia. U kunt er vanuit gaan dat 99% van de lezers geïnteresseerd is in Italiaanse auto’s en zodoende binnen uw doelgroep valt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagin.