Daar zijn de Fiat Tipo hatchback en Estate!

fiat-tipo-estate

Officieel is het nog niet maar we kunnen ze al wel laten zien: de nieuwe Fiat Tipo hatchback en estate. Of stationwagen… Of Multiwagon… Of, of, of. Hoe dan ook: de extra ruime en kontloze Tipo’s zien er in onze ogen bijzonder veelbelovend uit en we kunnen niet wachten om morgen in Genève te kijken hoe ze in het echt ogen.

Meer informatie volgt morgen, technische gegevens hebben we helaas nog niet. Reken op benzine- en dieselmotoren met vermogens tussen de 95 en 120 pk. Krachtigere varianten zullen wellicht later toegevoegd worden aan het gamma.

Welke vind jij het meest geslaagd?

You may also like

2 comments

  • superformer 1 maart, 2016   Reply →

    De extra ruime en kontloze Tipo’s zien er niet alleen bijzonder veelbelovend, maar in mijn ogen vooral veel appetijtelijker uit!

  • hans 1 maart, 2016   Reply →

    Prima! Blij dat Fiat weer terug is in deze klasse. Belangrijk ook de SW. Een model dat de Bravo m.i. wel succesvol had kunnen maken.
    Ook heel mooi is dat deze niet de grote dode hoeken heeft die veel auto’s in deze klasse tegenwoordig wel hebben. De Bravo helaas ook. Als ie goed ruimte heeft voor 4 personen en als er met neergeklapte achterbank een fiets in past, toch eens proefrijden .

Leave a comment