Niet voor ons: Fiat Freemont Cross in Genève

Fiat-Freemont-Cross.1

Dat wij in Nederland de Fiat Panda Cross voorlopig niet krijgen, kwam enigszins als een verrassing, bij grote Freemont Cross is dat natuurlijk niet het geval. De Freemont wordt bij ons namelijk helemaal  niet geleverd. Dat weerhoudt Fiat er natuurlijk niet van om voor de overige landen wel met een speciale editie te komen.

Aldus staat een extra chique en exclusief ogende Freemont in Genève, de Cross. Waar de Panda vooral lekker ruig is, is de Freemont een extra luxe variant van de normale versie. Hij kenmerkt zich door speciale 19″ wielen die in ‘Hyper Black’ zijn uitgevoerd en de nodige details die zijn uitgevoerd in ‘Platinum Chrome’. De grille en koplampen zijn donker van tint. We moeten zonder meer toegeven dat er zo, met door de kleurencombinatie met de donkerrode lak, toch wel even een auto op het scherm staat…

cross_2

Binnen gaat het chique feestje door met zwarte bekleding die half uit stof en half uit leder bestaat en is afgewerkt met een lichtgrijs stiksel. In het midden van het dashboard vind je een grote, 8,4″ metende Uconnect boordcomputer. De Freemont Cross is alleen als AWD-versie te krijgen.

You may also like

2 comments

 • Nicola 21 februari, 2014   Reply →

  Huh, de Freemont wordt in Nederland niet geleverd ??
  Bij mij in het dorp rijdt er één rond met een dieselmotor, officieel gekocht bij de Fiatdealer !!
  Hoe kan dat dan ??

 • Fred Tome 22 februari, 2014   Reply →

  Ik heb al eerder een reactie geplaatst, maar het is gewoon absurd, dat deze auto in Nederland niet leverbaar is. In Belgie, een afstand van niks, is hij gewoon leverbaar.!
  Hier moet iets aan gedaan worden!

Leave a comment