Auto Moto d'Italia 2013 groot succes

automotoitalia2013

Afgelopen weekend stond het Autotron Rosmalen in het teken van Italië. We zeggen bewust Italië en niet Italiaanse auto’s want het was veel meer dan dat. AutoItalia Magazine was uiteraard aanwezig en dat hebben we geweten ook: ladingen positieve reacties en veel drukte aan de stand!

De laatste jaren werd Auto Moto d’Italia in Houten gehouden maar afgelopen weekend vond het evenement, overgenomen door 402 Events, plaats in en om het Autotron Rosmalen. Het was jaren geleden dat we het zo druk gezien hebben en tevens was er een prachtig aanbod aan auto’s, motorfietsen en alles op het gebied van lifestyle. Van kleding en sieraden tot muziek en heerlijke broodjes (voor keurige tarieven).

Zelf hebben we slechts sporadisch even de beursvloer kunnen verkennen omdat het bijzonder druk was aan de tafel van AutoItalia Magazine. De reacties van iedereen hebben er voor gezorgd dat we met een grote grijns wakker werden vanmorgen en ook de hoeveelheid verkochte nummers en zeker ook abonnementen stemmen ons zeer positief over de toekomst van het tijdschrift.

Iedereen die een bezoek bracht aan de stand dus bedankt en ook een extra bedankje voor Forza Service voor het ter beschikking stellen van de fraaie Ferrari 360 Spider. Een verslag volgt later.