Bremen Classic Motorshow 2013 was bezoekje waard

5362

Het retourtje Bremen zorgde voor 602 kilometers extra op de kilometerteller van onze MiTo. Een aardig aantal maar het was het meer dan waard. De Bremen Classic Motorshow is een erg gezellig evenement met prima sfeer en veel erg mooie auto’s en motoren. We kijken terug op een heerlijk dagje.

De Bremen Classic Motorshow is genoemd naar de gelijknamige Noord-Duitse stad. Vanuit Arnhem was het ongeveer 300 kilometer rijden en zo stonden we na een rit van ruim twee en een half uur in de eerste hal gelijk oog in oog met een lekker blauw Fiat 500’tje. Het enthousiasme is de rest van de dag ook niet meer afgenomen, er was erg veel moois te zien de hele dag. Van prachtige rally-auto’s tot luxe sedans, van Duitse youngtimers tot vooroorlogse Engelse racers. Prachtig allemaal!

Hieronder vind je een kleine selectie van de Italianen die aanwezig waren. Onze favoriet? Werkelijk geen idee. Die schitterende Martini Lancia 037 of die witte Lancia Delta Integrale Evo? Ons om het even. Of dan toch liever die ontzettend groene Alfa Romeo 1900 Abartht? Vinden we ook goed, net als die oogstrelend mooie Maserati 430 overigens. Kortom: we zijn snel tevreden en volgend jaar zijn we er zéker weer bij!

[nggallery id=128]

Meer foto’s op onze Facebook-pagina!