DJ Jean neemt Alfa Romeo Giulietta 'GTA' in ontvangst

alfa-romeo-giulietta-qv-dj-jean-01

‘Als er een Giulietta GTA zou komen, dan zou hij er zo uit zien!’ aldus autoliefhebber DJ Jean over zijn nieuwe aanwinst: een Giulietta QV. Jean, ook in het bezit geweest van een Ferrari 612 Scaglietti, wilde graag een Alfa Romeo Giulietta onder zijn kont, maar dan niet helemaal standaard. Aldus mocht Alfa Romeo dealer Wim Prins aan de slag om er wat speciaals van te maken.

En zo geschiedde en het mag gezegd worden, het eindresultaat mag er zijn. De Giulietta QV werd flink onder handen genomen waarbij om te beginnen de prachtige wielen opvallen. Ze zijn 19″ groot en afkomstig van grote broer 159. Om de flinke ruimte boven de wielen wat te verkleinen, werd de Giulietta een stukje verlaagd. Een speciale bodykit bestaande uit een frontspoiler, zijskirts en een carbon diffuser maken de buitenkant, samen met een carbon dakspoiler, helemaal af.

[nggallery id=113]

Ook binnen is een flinke hoeveelheid carbon te vinden, in de vorm van een speciale zevendelige decoratieset. En dan zouden we nog bijna voorbij gaan aan de speciale striping aan de buitenkant waarmee Jean wil laten zien de bekende DJ Italië wel waardeer.