In één keer klaar: Ferrari F40, F50 en Enzo samen te koop

ferrari-f40-f50-enzo

Je bent kersvers multimiljonair en hebt het merk Ferrari ontdekt. Dan wil je natuurlijk niets liever dan enkele iconen toevoegen aan je garage. Als het je iets teveel moeite is om diverse bedrijven langs te gaan om auto’s te bekijken dan kun je ook in één keer slagen: de Amerikaanse Ferrari-dealer Ferrari of New England biedt het trio aan voor de lieve som van 4,7 miljoen euro.

De dealer, die een gigantisch aanbod aan gebruikte Ferrari’s heeft staan, biedt het drietal samen aan voor 6,2 miljoen dollar en daarmee ben je dan in één keer klaar om je supercar-garage te vullen. Wat de combi-deal extra aantrekkelijk maakt is het feit dat de auto’s samen nog geen 1.000 mijl gereden hebben.

ferrari-f40

De oudste van het stel is deze Ferrari F40. Met slechts 201 miles op de teller is de in onze ogen geweldigste Ferrari ooit gewoon nieuw. Het enige minpuntje is dat het een Amerikaanse uitvoering is met wat dikkere rubberstrips en de extra reflectoren.

ferrari-f50

Met de F50 hebben we persoonlijk het minste van dit drietal, maar toch zouden we hem niet wegsturen als hij ineens op de oprit zou staan. De F50 heeft wel heel wat meer gereden dan zijn oudere broer, de teller staat op 230 mijlen, jawel.

ferrari-enzo

Tot slot is de Enzo, met zijn 273 gereden mijlen het meest ingereden exemplaar. Ze mogen op de foto dan allemaal in hetzelfde rood lijken te zijn gespoten, de Enzo heeft een andere kleur, die glimt je in Rosso Scuderia tegemoet, terwijl de F40 en F50 in Rosso Corsa zijn gespoten.

Via: Ferrarine.com.

P.S.: de mix bovenaan dit bericht is maar een eigen photoshop en is (godzijdank) niet te koop.