RAC nieuwe Maserati dealer in Rotterdam

Maserati heeft er weer een nieuw officieel verkooppunt bij in Nederland. RAC (Rotterdamse Automobiel Centrale) is vanaf 1 september 2016 aangesteld als officiële dealer van Maserati voor de regio zuidwest Nederland.

RAC neemt voor deze regio de verkoop en service van dit prachtige merk op zich. De dealer, gevestigd aan de Autolettestraat op de Rotterdamse ‘Autostrada’ kijkt uit naar de start van de verkoop. 1 september kun je er terecht voor de aankoop en service van een Maserati, in november zal het bedrijf volledig op gang zijn.

We zijn verheugd bekend te kunnen maken dat het gerenommeerde automobielbedrijf RAC uit Rotterdam is aangesteld als officieel Maserati-dealer voor de zuidwesthoek van Nederland,” zegt Peter Denton, General Manager van Maserati North Europe, de importeur voor Nederland. “RAC heeft een enorme reputatie opgebouwd in Rotterdam en omstreken op het gebied van verkoop en service van luxe automerken. Met de aanstelling van een officiële Maserati-partner kunnen wij ook in deze regio een doelgroep van veeleisende automobilisten van dienst zijn die exclusiviteit, sportwagenprestaties, Italiaanse stijl en een representatief karakter als voorwaarden stellen. Daarvoor is een professionele dealer cruciaal die ook de waarden van Maserati kan vertegenwoordigen. Wij zijn dan ook blij met de benoeming van RAC en wensen haar directie en medewerkers heel veel succes!

Grote eer
Wij vinden het een grote eer om het prachtige Italiaanse automerk Maserati in deze regio te mogen vertegenwoordigen. Het betekent een belangrijke aanvulling op onze bestaande activiteiten in dit premium marktsegment,” aldus dhr. Van Dijk, directeur van RAC. “Maserati heeft hiermee blijk gegeven van een groot vertrouwen in ons bedrijf, onze medewerkers en onze ervaring om clientèle in dit premium marktsegment optimaal van dienst te zijn. Wij zijn overtuigd dat wij met Maserati een belangrijke consumentengroep van dienst kunnen zijn, die op zoek is naar een onderscheidende uitstraling, Italiaans raffinement en topprestaties in combinatie met een zakelijke, exclusieve ingetogenheid.

RAC is in Nederland de 4e officiële Maserati-dealer, naast Driessen Maserati (Eindhoven), Louwman Exclusive (Utrecht) en Munsterhuis Sportscars (Hengelo). Aanvullend beschikt Maserati met Kroymans Maserati (Hilversum) en Franco Auto (Kwintsheul) over twee gespecialiseerde servicedealers.