Video: CineCars op bezoek bij Abarth Museum Lier

1891614_705635772822601_451517280_o

Tot nu toe kon je op CineCars.nl vooral fraaie video’s vinden van klassiekers en hun eigenaren. In de meest recente aflevering slaan de enthousiaste makers echter even een andere weg in: de creatieve autoliefhebbers gaan op bezoek bij Guy Moerenhout, bekend van zijn Abarth Works Museum.

Guy is een succesvol rallyrijder en buitengewoon gepassioneerd voor het merk Abarth. In een relatief korte periode heeft hij een collectie van formaat samengesteld van diverse Abarth modellen en aan het merk gelieerde auto’s. Abarth is tegenwoordig weer springlevend, dankzij spannende nieuwe modellen. Met mensen als Guy wordt de historie van de Schorpioen aan de volgende generatie doorgegeven. Geniet mee en kijk naar een ware liefhebber en ambassadeur van het merk Abarth.

Bekijk hier de reportage: KLIK

You may also like

One comment

  • Wim Aerts 13 maart, 2014   Reply →

    Geweldig wat een prachtige collectie Abarth’s dat er nog van die echte Fiat Abarth liefhebbers zijn blijkt wel uit zijn enorme voorraad.
    Zijn verhaal over Abarth en Fiat is schitterend om te horen maar ook de rijdende beelden van de 131 Abarth is zeer fraai.

Leave a comment