Ferrari F12berlinetta volgens tuner DMC

ferrari-f12berlinetta-dmc-spia-01

Mocht je nog niet helemaal wakker zijn deze ochtend: zet je koffie even neer want je zou nog wel eens kunnen schrikken van de F12berlinetta die we hier tonen. Wat subtiele wijzigingen aan een dergelijke auto kunnen we nog wel waarderen, de kit van Novitec bijvoorbeeld vinden we helemaal niet zo verkeerd. Ben je meer gecharmeerd van een wat heftigere aanpak dan is deze kit van DMC misschien wat voor je.

Goed, de DMC Spia dus. Op de afbeeldingen die DMC het net over slingert gaat het nog om photoshopbeelden maar de kit is al wel te bestellen op de website van de tuner.

ferrari-f12berlinetta-dmc-spia-02

Met flinke splitters aan de voorzijde, zijskirts, een vreselijke ‘roofscoop’, kleine achterspoiler en donkere achterlichten moeten de DMC Spia tijdens een clubmeeting op laten vallen tussen ‘alle’ originele F12berlinetta’s. Omdat 20″ wielen tegenwoordig ook maar gewoontjes zijn, monteert de Duitse tuner vóór 21″ wielen en achter 22″.

ferrari-f12berlinetta-dmc-spia-03

Een titanium uitlaat zorgt voor wat extra vermogen waardoor het totaal op 764 pk komt, 24 meer dan origineel. Ook aan de binnenzijde kan DMC je F12 ‘opfleuren’, een hoop carbon en andere zaken moeten daar bij helpen. Het beste nieuws meldt DMC op het laatst: alle onderdelen zijn zonder schade aan de carrosserie weer te verwijderen.