Fiat toont Panda Concept in Genève

Tijdens de komende Autosalon van Genève presenteert Fiat een nieuwe Panda. De Concept-versie van de nieuwe Panda zal te zien zijn volgens Quattroruote, het magazine dat voorafgaand aan de salon het nieuws presenteert. Neem het bericht dus gerust als waarheid aan.

Voor je al ongeduldig gaat trappelen omdat je naar de dealer wilt: de nieuwe Panda zal pas begin 2021 van de band gaan rollen, tien jaar na de komst van de huidige Fiat Panda. Fiat wil met de conceptversie aantonen dat de Panda een belangrijk model voor het merk is en dat het zeker toekomst ziet op de Europese markt.

Wat je kunt verwachten? Een compacte vijfdeurs hatchback die net wat groter zal zijn dan de huidige Panda. De Panda zal een veelzijdig model worden, zoals we al eerdere vertelden, die op erg veel vlakken te configureren is. Van goedkope en praktische basisuitvoering tot luxere en persoonlijk op smaak gebrachte variant waarbij ongetwijfeld de term ‘lifestyle’ voorbij gaat komen.

We zijn blij dat er een dergelijk studiemodel van één van de meest succesvolle auto’s ooit staat, het geeft de 120ste verjaardag van Fiat wat extra aandacht. Dinsdag 5 maart is de persdag waarbij wij uiteraard aanwezig zijn, volg onze facebook-pagina voor verslaggeving vanaf de locatie.