Goodwood FoS 2014: we waren er bij!

goodwood-alfa-romeo-2014-1

Afgelopen weekend was het kiezen geblazen voor de redactie van CorsaItalia want het was druk qua evenementen. In Engeland vond Goodwood Festival of Speed 2014 plaats en op Zandvoort was het tijd voor Italia a Zandvoort. Twee feestjes dus waarvoor we ons gelukkig op konden splitsen.

Twee maal per jaar is het op Goodwood feest, eenmaal voor het Festival of Speed en de andere keer voor de Revival. Afgelopen weekend was het tijd voor ‘FoS’ en daar moesten we dus bij zijn. Niet alleen omdat het een groot plezier is om de mooiste, leukste en meest exclusieve klassiekers te zien maar ook omdat we zelf met klassieke en moderne Alfa Romeo’s mee mochten doen aan de heuvelklim. Ja, echt.

goodwood-alfa-romeo-2014-2

En daarom toog Gert te Lintelo richting het fameuze evenement. Daar reed hij met de moderne line-up van Alfa Romeo maar ook met bijvoorbeeld een Alfa Romeo Giulietta SZ ‘Coda Tronca’. Vrijdag en zaterdag had hij er de tijd van zijn leven, zondag werd hij al slapend ingevlogen op Zandvoort dus neem het hem niet kwalijk dat er af en toe een gaap ontsnapte. Gert had een legitieme reden.

Je leest er uiteraard alles over in de volgende CorsaItalia, nummer 7, die de tweede week van augustus in de winkel ligt. Alfa Romeo plaatste vast een video met de hoogtepunten van het evenement.