Kroymans nu ‘Ferrari Classiche Officina ‘

Ferrari heeft 48 officiële Ferrari-dealerbedrijven in twintig landen benoemd tot ‘Ferrari Classiche Authorised Workshop’. Voor Nederland is Kroymans het dealerbedrijf dat het Ferrari Classiche certificeringsproces uit gaat voeren voor onderhoud van en reparaties aan Ferrari’s ouder dan twintig jaar.

Kroymans Ferrari heeft in Hilversum een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor de Classiche-werkzaamheden, moderne Ferrari’s worden zul je niet in die ruimte aantreffen. Kroymans Ferrari kan rekenen op directe ondersteuning van de Ferrari Classiche-afdeling in de fabriek in Maranello. Het specifiek opgeleid personeel houdt zich bezig met het servicen, repareren en certificeren van Ferrari-youngtimers en -klassiekers.

Ook als Ferrari Classiche Officina biedt Kroymans Hilversum een zeer kwalitatief hoogwaardig serviceniveau aan klanten. De onderneming waarborgt de waarde van de auto’s via het Ferrari Classiche certificeringsproces. Als onderdeel daarvan blijft ook de technische heritage van het merk Ferrari en daarmee de investering van klanten in hun klassieker en de certificering ervan, gegarandeerd.

Sander van den Bey, General Manager van Kroymans Ferrari: “Kroymans is al sinds 1972 officieel vertegenwoordiger van Ferrari in Nederland. Daarmee hebben wij 45 jaar aan Ferrari-ervaring in huis, met nieuwe én klassieke modellen. De benoeming tot Ferrari Classiche Officina onderstreept het vertrouwen dat Ferrari heeft in ons serviceniveau en de knowhow op het gebied van Ferrari-klassiekers en –youngtimers”.

Vanzelfsprekend worden werkzaamheden aan auto’s waarbij reparatie of vervanging van elementaire delen en componenten – die mogelijk noodzakelijk zijn voor het toekennen van het Ferrari Classiche Certificaat – vereist zijn, uitgevoerd door de Ferrari-fabriek in Maranello.