Nog even gratis A1 rijopleiding bij Vespa 946

20-Vespa-946

Eerder dit jaar kwam Vespa met een interessante actie door kopers van een Vespa 946 motorscooter een A1 automaat rijopleiding én examen bij het CBR cadeau te doen. Kennelijk was dit voor veel bezitters van een rijbewijs B reden genoeg om tot het aanschaffen van zo’n nieuwe Vespa over te gaan.

Om die reden is de actie nog even verlengt zodat je nog kunt profiteren van dit aanbod tot eind juni. Afgelopen jaar werden de regels omtrent het motorrijbewijs A aangepast waardoor er twee categoriën werden toegevoegd: A1 automaat en A2 automaat. Met deze uitgeklede varianten van het rijbewijs A kunnen automobilisten relatief simpel in het bezit van een rijbewijs voor lichte motoren met automaat komen.

Vespa haakte begin dit jaar slim aan op deze nieuwe regelgeving door de stijlvolle, elegante Vespa 946 motorscooter tijdelijk gratis inclusief een A1 automaat rijopleiding én CBR-rijexamen voor het benodigde A1-rijbewijs te leveren. Daarmee besparen kopers van een Vespa 946 al snel zo’n 700 euro op het behalen van het verplicht A1 automaatrijbewijs. Aangezien de Vespa 946 motorscooter binnen de categorie tot 125cc en maximaal 11 kW valt, is een A1 automaat motorrijbewijs voor deze Italiaanse schone een must. Dit rijbewijs, bedoeld voor motorrijders van 18 jaar en ouder, bestaat uit een onderdeel bijzondere verrichtingen en een deel verkeersdeelname.

Geheel in stijl, zoals het Vespa betaamt, wordt de A1 rijopleiding verzorgd door Vesparijopleiding.nl.