Scoop: interieur Fiat 500 krijgt wijzigingen

scoop-fiat-500-2015-a

De 500 is sinds 2007 op de markt en is een doorslaand succes voor Fiat. Er lijkt geen einde te komen aan de populariteit van de compacte reïncarnatie van de klassieke Cinquecento. Om dalingen van dat succes voor te zijn komt Fiat over niet al te lange tijd met een update voor de 500.

De 500 moet nog even mee en daarom zal Fiat binnen afzienbare tijd een vernieuwde versie van de 500 presenteren, herkenbaar aan nieuwe bumpers, verlichting en ook een gewijzigd interieur. Het zal nog wel gebaseerd zijn op het huidige maar dan wel met behoorlijke veranderingen.

scoop-fiat-500-2015-b

Binnenin zal straks het Uconnect systeem te vinden zijn dat we ook kennen uit de Fiat 500L, 500X en de diverse Alfa Romeo’s. In bovenstaande foto is het vermoedelijke instap-audiosysteem te vinden met normaal display zonder groot scherm. Ook het stuur wordt vernieuwd, evenals de bediening van de elektrische bedienbare ramen.

Aan de buitenzijde is nog weinig te zien. De achterlichten lijken een andere indeling te krijgen, de vormgeving van de bumpers zal ongetwijfeld anders zijn. De Italianen hebben de 500 echter zo riant ingepakt dat daar nog geen zinnig woord over te zeggen is.

Wanneer de vernieuwde Fiat 500 gepresenteerd wordt is nog niet bekend.