Videoclip met Giulia: Madison Beer – All for love

giulia-madison-beer

Nou klinkt een Giulia eigenlijk al dermate lekker dat er wat ons betreft geen muziek over geplaatst hoeft te worden maar laten we het van de positieve kant bekijken: een Giulia die het opneemt tegen een Porsche 911 en daarbij wordt ‘weggevlagd’ door een keurige dame die luistert naar de naam Madison Beer kunnen we met geen mogelijkheid vervelend noemen.

De Giulia komt je bekend voor? Dat kan kloppen, het is de schitterende ‘beige cava’ Giulia van Dorian, bekend van onder andere Petrolicious. Woorden gaan we er niet aan vuil maken, de clip ziet er verdomd goed uit, de twee klassiekers strijden vermoedelijk om het meisje maar we hebben het verhaal niet heel erg goed gevolgd, moeten we eerlijkheidshalve toegeven.

You may also like

2 comments

  • Bart van den Acker 15 december, 2015   Reply →

    Afgezien van de tamelijk afleidende jongedame valt me op dat van beide auto’s alle logo’s zijn verwijderd. Flauw, zal wel een of andere Amerikaanse rechtenkwestie zijn. Ook gek: in sommige shots heeft de Giulia ineens het stuur aan de rechterkant. En het is natuurlijk raar dat er geen echte winnaar uit de bus komt. Of is dat die figuur die haar op de motorkap van de Giulia (‘zeg, wil je daar wel eens heel snel vanaf gaan?’) legt?

  • Rene Hendriks 1 januari, 2016   Reply →

    Het stuur verhuist niet alleen naar de andere kant maar is dan ook ineens van zwart sportstuur omgetoverd in een houten stuur. Gek dat ze de shots blijkbaar niet met een auto konden doen.

Leave a comment