€ 2000 voordeel bij Lancia Ypsilon Silver Plus

lancia-ypsilon-01

De Lancia Ypsilon is in Italië een heel goed lopend model. In Nederland is het dat wat minder het geval. Jammer want het is niet alleen een elegante auto, met zijn vijf portieren is hij ook praktisch en bovendien biedt hij veel luxe voor een nette vanafprijs van € 12.750. Met de Silver Plus wordt het nog leuker.

De lekker rijdende Lancia Ypsilon is met ingang van dit jaar nog iets vriendelijker geprijsd. Daarbij breidt Lancia de keuze uit en maakt die wel heel verleidelijk met de Ypsilon Silver Plus. Deze speciale serie is gebaseerd op de Silver en is standaard voorzien van handbediende airconditioning, radio/cd/mp3-speler, een lederen stuurwiel met audiobediening en lichtmetalen 15-inch wielen. Deze opties hebben een waarde van € 2.240,-. Hierdoor steek je € 2.000 in de broekzak.

lancia-ypsilon-02

Het aanbod van de Lancia Ypsilon werd onlangs uitgebreid met de gassende CNG Ecochic. Daar komt nu de luxe Silver Plus bij die voor zeer aantrekkelijk prijskaartje veel extra te bieden heeft. De Lancia Ypsilon Silver Plus is er vanaf € 12.990,-.